KONTAKT

E-mail: kit@kit-k.com

Mobil: +45 27 21 12 33

IMG_1605

Vi kan også ses her:

facebook-logo_318-49940  [Facebook] – klik her og like

instagramlogo  [instagram] – klik her og følg

 

ATELIER

Fra 2019 huserer jeg på Hesede Hovedgård ved Gisselfeld. Det var egentlig planen, at jeg skulle finde en lille butik på Frederiksberg, hvor jeg kunne arbejde, holde workshops og andre spændende arrangementer. Men det var ikke sådan lige at finde … og pludselig fik vi chancen for at flytte ind på 669 kvm på Hesede Hovedgård. Og her er der plads til både atelier og butik og workshops og meget, meget mere. Kig forbi.

Besøg Hesede Hovedgård her:

– fysisk adresse: Hesede Hovedgård 1, 4690 Haslev. 60 km syd for København, 5 km fra motorvejen.

Facebook

Instagram

Tidligere havde jeg atelierplads med 20 andre kunstnere på det dejlige Atelier PRAG 61 i ni gode år. Men i 2017 sagde jeg min plads op for at få mit eget sted og et vindue ud til verden. Det blev så på Hesede Hovedgård.

 

Fortrolighedspolitik og GDPR
Alt det, du deler med mig, bliver mellem dig og mig. Jeg kunne aldrig finde på at dele det med andre og da slet ikke at sælge det. Jeg har kun dit navn og din emailadresse, og jeg bruger det til at sende dig nyhedsmails. Ønsker du en dag ikke længere at modtage mine mails, så kan du – som altid – afmelde dig. Og gør du det, så sletter jeg de data, jeg har på dig. Voilà. Mere kompliceret behøver det jo heller ikke at være.