→ Kompliment til byen

Mit kompliment-projekt nummer 2 på Byens Hegn, ‘Kompliment til byen’, hænger ved Frederiksberg station.,

Med dette projekt vil jeg gerne sige tak til alle dem, der var med til at gøre mit første kompliment-projekt til en succes ved at bidrage med utrolig mange forslag til nye komplimenter (der så løbende blev sat op på metrohegnet på Enghave Plads tilbage i 2014-2015). Dette projekt er derfor i høj grad tænkt som en tak i form af en kompliment, der passer på både byen og på dig, der går forbi. En kompliment, der også helt konkret spejler både byen og dig.

‘Kompliment til byen’ blev monteret på metrohegnet ved Frederiksberg metro på en råkold novemberdag og blev officielt indviet primo december med taler af både Frederiksbergs borgmester Jørgen Glenthøj og kunstneren selv samt en god, stærk gløgg. Se invitationen her – og kig forbi og se dig selv i øjnene. YOU LOOK GREAT!

Følg kompliment-projektet på Facebook her.

PS. Hegnet ligger langs med Frederiksberg Center, mellem Café Metropolitain og nedgangen til Frederiksberg metro mod CBS.
PPS. Det hænger indtil den nye elevator er færdig, efter sigende ‘engang i foråret’ (2017).

YouLookGreat_april2017

 

→  SPAM-broderi på Nuuks Plads

Et af Kits SPAM-broderier er reproduceret i stor udgave og har siden juni 2016 hængt på metrohegnet på Nuuks Plads.

Til kendere: Jeps, det er det samme værk, som fra oktober 2014 til marts 2015 hang på et plankeværk på Nordre Fasanvej på Frederiksberg. Og samme værk, som fra april 2015 til juni 2016 hang på metrohegnet på Kgs. Nytorv.

    SPAMbroderi_NuuksPlads (6)  SPAMbroderi_NuuksPlads (5)