Jeg har flere gange stået sidst på året med en fuldstændig blank udstillingskalender for det kommende år. Men hver gang er der dukket først det ene og så det andet og det tredje op, og pludselig har der været en del … Så jeg har lært at tage sådan en situation med is i maven og ro i sindet. Alligevel må jeg sige, at det er helt dejligt allerede at have et par udstillinger i kalenderen til næste år + uformelt nys om lidt mere …

To udstillinger ligger helt fast, og de ligger begge i januar:

Jeg åbner året med min hidtil største soloudstilling! Jeg har valgt at kalde udstillingen “You know you want it” og er i fuld gang med at undersøge, hvad det egentlig er, vi mennesker gerne vil have og stræber efter. Dybest set vil vi jo alle “bare” gerne være lykkelige. Men vores veje dertil er forskellige, og hvad er det, vi hver især tror er vejen? Ignatius.dk har inviteret indenfor og ryddet hele skolen til udstillingen.

You know you want it
Ignatius.dk
7. – 22. januar 2017
Åbent fredage kl. 17-20 og lørdag-søndage kl. 14-17
Fernisering lørdag d. 7. januar kl. 14-17 – sæt kryds i kalenderen!

 

Senere i januar har jeg sagt ja til en international gruppeudstilling, Inside-Outside, der er kurateret og arrangeret af min gode franske ven Gilles Jeronymos. Han flyttede fra Frankrig til Danmark for to år siden og har derfor gjort sig mange tanker om, hvad det vil sige at flytte til et nyt land og prøve at blive integreret og falde til i en ny kultur. Hvor føler man sig indenfor? Eller udenfor? Jeg er inviteret med, fordi jeg har boet syv år i udlandet og derfor har gjort mig mange af de samme tanker. Udstillingen holdes i et galleri, der er placeret i en privat lejlighed på Østerbro og har de sødeste gallerister.

Inside-Outside
Galleriet 1. tv.
Fernisering søndag 22. januar 2017 kl. 13-16
Finissage søndag d. 29. januar 2017 kl. 13-16
(kun åbent de to dage)