Er komplimenter andet end damebladslitteratur, spørger du måske dig selv.

JA!, svarer jeg fluks, og det endda med store bogstaver.

Men hvorfor er det egentligt, at mit projekt Komplimenter fra 2014 på metrohegnet på Enghave Plads har grebet sådan om sig? Hvad ER det med de komplimenter? Hvad er det, de kan?

Jo, ser du … Robert* og jeg har dykket ned i komplimenters natur, og vi vil dele en masse af alt det, vi har fundet, med dig: Hvilke typer af komplimenter findes der? Hvorfor giver vi ikke flere? Hvorfor synes mange, at er de svære at modtage – og hvordan kan man ændre det? Og kan det være rigtigt, at komplimenter – og mangel på samme – har indvirkning på dit hormonniveau og lykkefølelse?

Normalt holder vi foredrag og workshops i organisationer, men nu har du chancen for at høre os i offentligt tilgængeligt regi, nemlig hos FOF (og til en noget lavere pris, end vi normalt tager. Køb billet her).

Det er mandag d. 7. november kl. 16.45 på Frederiksberg Hovedbibliotek, Bibliotekssalen.

Det kunne være skønt at se dig der!

*Robert er min gode ven og medstifter af komplimenter.dk. Ja, vi er blevet så betagede af komplimenters muligheder, at vi simpelthen har stiftet et firma, der har det ene formål at sprede komplimenter i verden. Intet mindre!